PNL: Este regretabil că PSD aduce campania murdară la Sibiu!

0 322

razvan pop raluca turcanPNL intră în competiția electorală avându-i pe sibieni aproape, cu o echipă tânără, puternică și cu proiecte de dezvoltare a comunităților.

Comunităţile locale au nevoie de proiecte concrete pentru a se putea dezvolta. Iar pentru ca proiectele să devină realitate, e nevoie de implicare și responsabilitate. De competență și transparență.
Însă PSD, sub conducerea unui condamnat definitiv, a ales să intre in competiție cu o campanie de denigrare, o campanie murdară pe care o face și în alte județe.
La Sibiu, PNL a fost hărțuit, inclusiv în ziua sfântă a sărbătorii de Paște. PSD, în frunte cu condamnatul definitiv, a încercat să pună presiune pe instanțe pentru a le dovedi șefilor de la București (alți condamnați) că are activitate.
PNL a fost târât în tribunale, intimidat și amânat la validarea candidaturilor exact de partidul în fruntea căruia este un condamnat definitiv.
Condamnarea președintelui PSD Sibiu nu e un zvon, nu e o presupunere, nu e un atac politic. Este o realitate tristă confirmată de o decizie definitivă a justiției din România. Aceeași justiție care a apreciat în mod definitiv și irevocabil că PNL poate intra în competiția electorală de la locale cu un număr impresionant de susținători.vot-alegeri
Preocuparea PNL este ca această competiție să fie despre proiecte și programe, despre soluții pentru comunitățile locale.
Preocuparea PSD este să recurgă la tertipuri avocățești marca Adrian Năstase doar pentru a bloca dreptul sibienilor de a-și vota aleșii.
Sperăm că presiunile abuzive exercitate de PSD nu se vor repeta și că acest partid va renunța la campania murdară declanșată împotriva PNL și împotriva președintelui României, Klaus Iohannis.
Partidul Național Liberal Sibiu dorește ca această campanie să fie una civilizată, în spirit european, astfel încât sibienii să poată să își formeze o părere avizată despre soluțiile care le pot face viața mai bună în localităție în care trăiesc.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.