Ora de Sibiu
Știri in direct

9 mai, triplă sărbătoare. Programul evenimentelor de la Sibiu

247

defilare

Luni, 9 mai, începând cu ora 09.30, structurile militare din garnizoana Sibiu, în colaborare cu administraţia publică locală, vor organiza, la „Monumentul ostaşului din toate timpurile” – din faţa Cercului Militar, ceremonia militară dedicată Zilei Independenţei de Stat a României, Zilei Uniunii Europene şi Zilei Victoriei Naţiunilor Unite în cel de-al Doilea Război Mondial.

Activităţile vor debuta la ora 09.30 cu un program artistic susţinut de Muzica Militară a Academiei Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” şi vor continua, la ora 10.00, cu ceremonia militară în cadrul căreia vor fi susţinute alocuţiuni de către oficialităţile publice locale, se va oficia slujba religioasă de cinstire a memoriei eroilor neamului şi se vor depune coroane şi jerbe de flori. În încheiere, Garda de onoare va defila pentru toţi participanţii la acest eveniment.
În data de 6 mai a.c., începând cu ora 13.00, Cercul Militar Sibiu, va găzdui simpozionul dedicat triplei aniversări, organizat de Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” în colaborare cu autorităţile publice locale, Universitatea „Lucian Blaga” şi Asociaţiunea Transilvană pentru Literatura Română şi Cultura Poporului Român „Astra”.
Persoanele interesate să participe la activităţi, sunt aşteptate la Cercul Militar, în data de 6 mai a.c. ora 13.00, pentru simpozion şi în data de 9 mai a.c., începând cu ora 09.30, la „Monumentul ostaşului din toate timpurile”– din faţa Cercului Militar, pentru ceremonie publică.

Primește titlurile instant

Loading...

Citește și
kdeco.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...