Sibiu International Street ART Festival ajunge la a doua ediţie. Se fac înscrieri

275

street art festival

Sibiu International Street ART Festival se pregătește pentru a doua ediție și anunță demararea unui nou concurs de selecție pentru artiștii care vor să participe în proiectul din acest an. Asociația ART Factory Transilvania caută de astăzi tineri talentați care vor să-și expună lucrările în locațiile pregătite pentru ediția a doua a Festivalului. ”Concursul se adresează tuturor artiștilor, în special celor la început de drum.

Lucrările selectate vor fi implementate în Festival alături de lucrările unor artiști vizuali din țară și străinătate cu renume în «streetart». Lucrările pot fi picturi murale, picturi 3D sau instalații, orice tip de artă care poate fi realizată în stradă”, anunță unul din coordonatorii evenimentului, Florina Vlad.
Înscrierile se pot face până în 5 iunie 2016, la office@streetartfestival.ro . Mai multe detalii se pot gasi pe pagina www.streetartfestival.ro

Timp de o săptămână, între 22 și 28 august 2016, se va desfășura a doua ediție a Sibiu International Street ART Festival.

Anul trecut s-a inaugurat oficial Primul Tur de Artă Stradală din România, prin realizarea a 14 lucrări pe 7 școli din diverse cartiere ale Sibiului.

Anul acesta se va definitiva Primul Tur de Artă Stradală din România, continuând lucrările pe școli. Se va realiza și o hartă cu ajutorul căreia proiectul va fi promovat în centrele de informare turistică.

Turul înseamnă două ore de mers relaxat cu bicicleta și este o ocazie inedită de a vedea și alte zone din Sibiu, nu doar Centrul Istoric.
Tema proiectelor din acest an, o continuare a temei de anul trecut, este: „Invață să zbori!„
Pe lângă picturi murale se vor organiza și workshop-uri, conferințe, proiecții, concerte etc.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.