Răzvan Pop: Să facem Sibiul mare!

1 246

 Sibiu – oraș metropolitan este direcția pe care liberalul Răzvan Pop  vrea să o dea urbei de pe Cibin. Răzvan Pop a gândit, împreună cu echipa sa, o stategie de dezvoltare a Sibiului pentru transformarea orașului într-o forță administrativă și economică în inima Transilvaniei.razvan pop

”Sibiul are nevoie să crească, iar singura cale este transformarea împrejurimilor într-o zona metropolitană”, consideră Răzvan Pop, candidatul PNL la primăria municipiului Sibiu.
În acest moment, Sibiul este aproape sufocat şi are nevoie de un teritoriu mai mare pentru a se putea dezvolta coerent, pe orizontală. Numai așa ar avea forța să atragă fonduri pentru construirea unui spital județean nou, la standarde europene, cu servicii medicale în aceeași clădire.
Un oraș metropolitan atrage automat și investitorii prin mărirea forței de muncă. În Sibiu s-ar putea dezvolta și Zona Industrială Sud, rămasă în urma Zonei Industriale Vest, lucru care ar creea un număr important de locuri de muncă. Având un oraș metropolitan, se poate proiecta și construcția centurii de sud, ce ar detensiona traficul din zonă.
Ocolitoarea ar lega aeroportul de oraş prin cartierele Turnişor – Valea Aurie – Cireşica – spre Şelimbăr. Aceasta se coroborează cu realizarea legăturii de acces a E81 înspre str. Dimitrie Cantemir şi spre Turnişor şi a E68 spre Calea Cisnădiei şi bulevardul Mihai Viteazul.
De asemenea, în proiect este și implementarea trenului interurban, care să lege zonele metropolitane de oraș, soluție care i-ar avantaja pe locuitorii din localitățile învecinate.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

1 Comentariu
  1. Anda Toma scrie

    Nu am vazut de la nici un candidat un plan de masuri, ce vreau sa imbunatatesc? cum, cand, cu cat, din ce bani? care sunt primele probleme majore ale orasului, hai sa lucram pe primele cele mai urgente apoi discutam. Sunt notiuni elementare, e ABC-ul manageriatului, dar probabil nu ati auzit de asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...