Descinderi la Sibiu pentru proxenetism. Traficanții obligau tinere să se prostitueze în Germania și Austria!

0 413

1-proxeneii-care-au-obligat-cateva-fetie-sa-se-vanda-infunda-puscaria.jpgNu mai puțin de șase percheziții au fost efectuate luni dimineață de către polițiști de la DIICOT Sibiu și Mureș, în mai multe locuințe din Dumbrăveni și Sighișoara. La audieri au fost duse mai multe persoane care controlează o rețea de prostituție cu tinere în Germania și Austria. Aceștia obligau mai multe femei să se prostiueze și le luau toți banii pe care ele îi încasau de la clienți.

În această dimineață, au fost efectuate 6 percheziții pentru destructurarea unei grupări infracționale care exploata sexual tinere, în Germania și Austria.
La data de 9 mai a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia și ai Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Sibiu, sub coordonarea procurorilor DIICOT – Biroul Teritorial Sibiu, au efectuat 6 percheziții domiciliare  pentru destructurarea unei grupări infracționale organizate specializate în trafic de persoane și proxenetism. De asemenea,  polițiștii au pus în aplicare 13 mandate de aducere, audierile fiind în curs de desfășurare.

Bărbați din Dumbrăveni printre acuzați. O minoră forțată să se prostitueze!
Din anchetă au rezultat indicii că șase bărbați, din județele Sibiu și Mureș, cu vârste cuprinse între 25 și 40 de ani, ar fi constituit un grup infracţional organizat cu preocupări infracţionale în sfera proxenetismului, gruparea fiind sprijinită și de alte persoane.
În fapt, sub pretextul oferirii unor locuri de muncă, persoanele în cauză ar fi racolat tinere pe care le-ar fi transportat în Austria şi Germania, în zona localităţii Nürnberg.
Odată ajunse la destinație, tinerele ar fi fost obligate să practice prostituţia, fiind în permanenţă supravegheate de membrii grupării, banii obţinuți fiind însuşiți de membrii grupării. Veniturile ilicite realizate de membrii grupării sunt de circa 100.000 de euro.
Se pare că este vorba de aproximativ 10-12 femei dar și de o minoră. Totodată, la activități au participat polițiști ai Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Hunedoara și ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Sibiu. În cauză, s-a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române și al Departamentului pentru Informații și Protecție Internă. La acțiune au participat jandarmi din cadrul I.J.J. Sibiu și I.J.J. Hunedoara. foto: arhiva

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.