Dedesubturile sistemului bancar dezvăluite într-un super film care rulează în aceste zile şi la Sibiu. Uite programul!

0 185

MASTER OF THE UNIVERSE_3

Filmul Stăpânul universului (regia Marc Bauder) ne duce în culisele sumbre ale sistemului bancar joi, 12 mai de la ora 19:00 la Astra Film Cinema (Piața Mică 11, Sibiu).

Conducătorii universului nu sunt nici politicienii, nici armatele, nici națiunile, ci bancherii. Un fost bancher de top din Germania, Rainer Voss, dezvăluie detalii neștiute despre cum funcționează băncile, dar mai ales despre oamenii din spatele sistemului bancar și cum deciziile lor ne afectează pe noi toți. Protagonistul vorbește despre emoțiile, motivațiile și previziunile cu privire la echilibrul fragil al piețelor: ”nu cunosc o altă profesie în care poți face atât de mult rău”.
Universul bancar funcționează după propriile coordonate, un univers paralel în care angajații suferă presiuni extreme, dar și extaze financiare. Filmul Stăpânul universului arată cum mirajul profiturilor amețitoare și terenul întotdeauna nesigur pe care operează bancherii elimină etica, falimentează companii, provoacă colapsul statelor și aruncă oamenii în sărăcie. Stăpânul universului a fost premiat la Astra Film Festival 2014 și la Premiile Academiei Europene de film.
Prețul unui bilet este de 6 lei. Biletele se pun în vânzare cu 30 de minute înaintea începerii proiecției.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...