Ziua Europei sarbatorita la Avrig cu profesori și elevi din șapte țări europene

0 420

klingeis4In data de 9 Mai Primaria orasului Avrig a fost gazda unui grup de 63, profesori si elevi, care se afla in perioada 9-13 Mai in oras cu ocazia proiectului Erasmus+ European Goodwill Cup.

Elevi din Turcia, Croatia, Italia, Bulgaria, Polonia, Spania si Grecia au vizitat Liceul Tehnologic Marsa, partener in acest proiect, si au avut ocazia de a cunoaste si face schimb de idei cu „omologii” lor. klingeis4Proiectul, care reuneste elevi si profesori din 8 tari europene isi propune sa creeze un mediu educational si o legatura multinatioanla intre elevii din tari diferite prin promovarea unor activitati precum ajutorarea batranilor, a persoanelor cu handicap, a animalelor fara adapost, promovarea unei alimentatii sanatoase si a alimentelor ecologice si a actiunilor de protectie a mediului.klingeis3
In Avrig, elevii participanti au putut afla despre proiectele implementate la nivelul orasului si a localitatilor apartinatoare privind folosirea energiei verzi.
Grupul a fost intampinat de catre primarul Avrigului,Arnold Gunter Klingeis, alaturi de alti angajati ai administratiei locale, in curtea institutiei cu stegulete cu simbolul Uniunii Europene, astfel marcandu-se si Ziua Europei. klingeis 2Dupa, intampinare, o scurta prezentare a proiectelor vizand eficienta energetica si un schimb simbolic de cadouri, grupul a vizitat sediul Enev Avrig, firma care este unul dintre promotorii in domeniul utilizarii energiei verzi in Avrig.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.