aria foto

Aria Aqua și Aria Spa

Super promoția de reduceri la abonamentele de la Aria Spa&Wellness vor continua. Cei de la Aria au decis ca oferta ce a fost valabilă doar până în 8 mai, să fie prelungită până la finele acestei luni.

&Wellness au împlinit de curând un an de când funcționează în cadrul modernului centru de pe Șoseaua Alba Iulia din Sibiu. Cei ce deja au trecut pragul locației pentru a se relaxa în piscina semiolimpică acoperită sau au venit aici ca să beneficieze de serviciile de Spa&Wellness ori să facă mișcare în una din cele cinci săli de sport din secțiunea Aria Sport, știu că în complexul care actualmente se întinde pe aproape 5.000 de metri pătrați, au parte de condiții excelente de relaxare, sport și chiar și reabilitare.
Un alt punct principal  de atracție este piscina semiolimpică acoperită, funcțională pe tot parcursul anului. Aici în fiecare zi sute de adulți și copii se relaxează sau participă la cursuri de înot. Locația este de cele mai multe ori plină la capacitatea maximă și asta pentru că serviciile sunt de calitate, iar prețurile sunt accesibile pentru toată lumea.
Și dacă vreți să vă răsfățați la saună, masaj sau în jacuzzi, ei bine în cadrul centrului este funcțională și o zonă cu servicii de biosaună și saună finlandeză, două saloane de masaj, salină (cu sare de Himalaya, chromoterapie), jacuzzi (cu jet de apa si de aer), dușuri emoționale, fântână de gheață, kneipp(cu 4 sectoare rece/ cald), baie de aburi și chiar și un bazin apă sarată.aria bazin 2

Oferă de sărbătoare continuă
Cei de la Aria au decis să prelungească perioada până la care toți cei ce se abonează vor beneficia de o ofertă promoțională. Astfel cine alege să își facă un abonament pe 12 luni de tip ”FULL ACCES” 3 arii, beneficiează de o reducere de 50 la sută la tarif. Oferta este însă una limitată. ”Pentru că am primit solicitări multe și după data de 8 mai până la care am avut super promoția aniversară, am decis ca această ofertă cu reduceri de 50 la sută la tarifele de tip ”FULL ACCES” 3 arii să fie prelungită. Oferta este valabilă până în data de 31 mai, așa că doritorii sunt așteptați până atunci să achiziționeze unul din aceste abonamente”, spune Claudiu Mărășescu de la Centru Aria.
CONSULTĂ AICI LISTA DE PREȚURI DE LA CENTRUL ARIA
Prețurile pentru acces la piscină, Spa&Wellness și Fitness, pornesc acum de la 110 pe lună, în funcție de abonamentul ales. Altfel zona de SPA s-a redeschis de joi, 12 mai, după ce câteva zile a fost închisă pentru revizia anuală.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu