politiste

politisteÎn această perioadă I.P.J. Sibiu continuă campania de recrutare a candidaților pentru concursurile de admitere în instituțiile de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne și cele ale Ministerului Apărării Naționale, locuri pentru M.A.I., sesiunea 2016.

Candidații care s-au înscris la concursul de încadrare directă și care nu au reușit să treacă de probele eliminatorii au o nouă șansă pentru a deveni polițiști prin înscrierea la concursurile de admitere în instituțiile de învătământ ale Ministerului Afacerilor Interne și cele ale Ministerului Apărării Naționale, locuri pentru M.A.I., sesiunea 2016.
Înscrierile se fac la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu – Serviciul Resurse Umane, cu sediul în municipiul Sibiu, str. Revoluţiei nr. 4 – 6, iar  termenele limită de înscriere sunt:
– 27.05.2016 pentru instituțiile de învâțământ superior și pentru școlile militare postliceale și
– 29.07.2016 pentru școlile postliceale ale Poliției Române

Pe website-urile instituțiilor de învățământ și pe cel al Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu pot fi găsite informații suplimentare referitoare la admitere (tematica de concurs, perioada concursurilor și alte elemente de interes pentru candidaţi).
Candidații declarați admiși beneficiază de învățământ gratuit, cazare și masă gratuite, echipament gratuit, baze sportive moderne, iar absolvenților li se va asigura loc de muncă în cadrul Poliției Române. Locurile sunt comune pentru bărbați și femei.
Pentru relații suplimentare, vă stau la dispoziție polițiștii Serviciului Resurse Umane, telefon 0269/208311.

Comentariul meu

Lasă un răspuns