crima sibiu 5
FOTO - Arhivă

crima sibiu (5)

Descoperire macabră a unui lucrător la drumuri. La intrarea pe Transfăgărăşan a dat peste cadavrul unei femei. Era plin de lovituri.

O profesoara de sport din Brasov a fost ucisa cu sange rece, iar trupul ei plin de lovituri a fost gasit în judeţul Sibiu, pe Transfagarasan, abandonat la marginea soselei.
Descoperirea i-a socat pe toti cei ce o cunosteau pe profesoara extrem de iubita. Apropiatii povestesc insa ca un nepot de-al femeii ii trimitea mesaje de amenintare. La mijloc ar fi, se pare, mai multe terenuri si o casa la Bran pe care profesoara urma sa le mosteneasca.
Viorica Borzos era profesoara de sport la colegiul „Remus Radulet” din Brasov. Unul dintre cei mai iubiti dascali, avea aici o vechime de peste 20 de ani. Trupul Vioricai a fost gasit in judetul Sibiu, la intrarea pe Transfagarasan, de un lucrator la drumuri.
Langa trup au fost gasite si actele Vioricai. In Brasov vestea mortii profesoarei a cazut ca un trasnet.
Foarte sufletista, Viorica ii purta de grija unei matusi de 98 de ani. Zilnic mergea la ea, ii facea curatenie, ii gatea si ii platea facturile. Vecinii spun ca batrana avea la Bran o casa si terenuri la care jinduia si un nepot. Barbatul se temea ca averea va fi mostenita de Viorica si de aici au inceput neintelegerile dintre ei.
Sursa www.newsbv.ro

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu