carmen iohannis si klaus
foto: arhivă

carmen iohannis si klausPreședintele României, Klaus Iohannis, a mers duminică dimineață alături de soția sa, Carmen, la Biserica Romano-Catolică “Sfânta Treime” din Sibiu, acolo unde a participat la slujba de Rusalii.

Președintele Klaus Iohannis, împreună cu soția sa Carmen și parte dintre prietenii familiei, participă, duminică, la slujba de Rusalii, la Biserica Romano-Catolică “Sfânta Treime” din Sibiu, unde aproape cinci mii de credincioși sărbătoresc Coborârea Sfântului Duh, anunta agerpres.ro.
Întrebat ce mesaj transmite românilor romano-catolici, președintele Iohannis a spus: “Rusalii fericite!”. Soția președintelui, Carmen Iohannis, este soprana corului Bisericii “Sfânta Treime” din Sibiu. În calendarul romano-catolic, duminică este sărbătoarea Coborârii Sfântului Duh (Rusaliile).
Pentru sibieni este ceva obișnuit să îl vadă în continuare pe Klaus Iohannis alături de ei, aproape în fiecare duminică, prezent la slujba de la Biserica Romano-Catolică “Sfânta Treime”, situată în centrul istoric al orașului, chiar lângă Primărie.
Deși este de religie protestantă, Klaus Iohannis participă la slujbe având în vedere că soția sa este greco-catolică. Sursa: agerpres.ro

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu