interstsar muri sibiu

interstsar muri sibiuPrima editie dedicata memoriei fostului ”stegar” s-a desfasurat la Brasov in perioada 13-15 mai. Elevii  pregatiti de Daniel Murasan au avut o comportare buna, finalul turneului gasindu-i pe treapta secunda a podiumului. Interstaristii au castigat cinci jocuri si au pierdut unul, cel din finala mare, 0-2 cu FC Brasov Negru.

”Îi felicit pe jucatori, s-au daruit, au muncit mult si facut un turneu bun.Am demonstrat ca avem calitate.Multumesc in mod deosebit parintilor copiilor , cei care au contribuit din plin la o noua performanta”, spune antrenorul Daniel Murasan.
Sibienii au castigat cu 5-0 cu Royall Fagaras, apoi au făcut 3-0 cu CS Coltea Brasov Black, 9-0 cu CSO Cetate Rasnov, 4-0 cu FC Brasov Galben in sferturi de finala si 3-0 cu Coltea Brasov White in semifinale. Mijlocasul echipei ,Stefan Vestemean a fost desemnat de organizatori ca fiind jucatorul turneului la categoria 2006.
Acesta se afla la prima distinctie de acest fel. Pentru aceasta reusita, grupa 2006 a fost premiata de organizatori cu 12 mingi, iar Stefi Vestemean cu o pereche de ghete de fotbal.

FC Interstar 2006:
Iustin Chirila, Darius Stroia, Luca Stanese, Vali Draghescu, Andreas Birbic, Ianis Gandila, Stefan Vestemean, Robert Gliga, Dennis Berta, Vicentiu Vlad, Vlad Carpinisan.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns