euro 2016

euro 2016Zi istorică pentru România. Pentru prima dată nici un meci de la Campionatul European de fotbal nu se va vedea la televiziunea națională, TVR. Pro Tv a anunțat luni dimineață că va transmite toate meciurile României de la EURO 2016 și cele mai importante meciuri din competiția ce are loc în Franța.

Pro TV va difuza cele mai importante 23 de meciuri ale Campionatului European de Fotbal 2016, între 10 iunie și 10 iulie, informează un comunicat al postului de televiziune, informează agerpres.ro.  „Pentru prima dată în istoria televiziunii din România, Campionatul European de Fotbal va fi difuzat de o televiziune comercială”, se arată în comunicat.
Postul de televiziune va difuza toate meciurile echipei naționale a României.
„Am simțit că este de datoria noastră să oferim tuturor românilor acces la o competiție de anvergura Campionatului European de Fotbal. Avem cea mai bună echipă de jurnaliști din sport, experți în transmisiuni sportive, cei mai buni comentatori de fotbal și, cel mai important, telespectatori care iubesc sportul și apreciază acest gen de programe. Suntem încântați că le vom oferi românilor emoția, tensiunea și bucuria UEFA Euro 2016, care va debuta cu un meci intens: România — Franța”, a declarat Aleksandras Cesnavicius, CEO Pro TV, citat în comunicatul postului de televiziune. Partenerii oficiali pentru difuzarea UEFA Euro 2016 în România sunt Pro TV și Dolce. Sursa: agerpres.ro

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns