femeie ucisa

femeie ucisaAnchetatorii din Sibiu au dezvăluit noi detalii legate de cazul profesoarei din Brașov care a fost găsită moartă pe Transfăgărășan. Aceștia spun că moartea a avut loc prin ștrangulare și cu cel puțin două zile înainte de a fi găsită.

Profesoara din Braşov, care a fost găsită moartă pe Transfăgărăşan, ar fi fost strangulată cu aproximativ 48 – 72 de ore înainte de a fi descoperită, a declarat Ion Veştemean, prim-procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, anunta mediafax.ro.
Potrivit prim-procurorului adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, Ion Veştemean, după primirea raportului medico-legal, procurorul de caz tinde spre varianta omorului.
„După ce ne-a venit raportul de la Medicină Legală, tindem spre varianta unui omor pentru că leziunile care au fost în zona gâtului nu s-au datorat ştreangului, ci apăsării mâinilor. I-au fost, de asemenea, obturate căile respiratorii. Asta ne-au spus medicii legişti”, a afirmat Ion Veştemean, prim-procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu
Întrebat când se consideră că ar fi fost ucisă profesoara din Braşov, Ion Veştemean a precizat că „se pare că faţă de data de 9 mai, când am primit noi sesizarea, ar fi fost ucisă cu două-trei zile înainte”.
Totodată, întrebat despre varianta în care femeia ar fi fost ucisă în altă parte şi apoi adusă pe Drumul Naţional 7 C – Transfăgărăşan, prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu a declarat că „există şi posibilitatea aceasta”, precizând că deocamdată există doar indicii care nu au fost confirmate încă.
La rândul lor, reprezentanţii Serviciului de Medicină Legală Sibiu spun că trupul neînsufleţit al profesoarei din Braşov nu a fost ridicat încă. Sursa: mediafax.ro

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns