trafic

traficPrimăria Sibiu și consultanții angajați – SC Metroul SA și Traffic Verkehrsplannung Gmbh – continuă elaborarea Planului de Mobilitate Urbană al Municipiului Sibiu.

În prezent echipa de elaborare parcurge etapa aplicării chestionarelor în teren, pentru completarea acestora fiind utilizate serviciile firmei ISRA Center Marketing Research.
Pe parcursul următoarelor săptămâni vor fi aplicate chestionarele în trafic, în cele patru intrări principale în oraș: Piața Obor,  Șoseaua Alba Iulia (în zona RAR), intrarea dinspre Cisnădie (la punctul Peco) și bulevardul Vasile Milea (intrarea dinspre DN1). Șoferii vor fi opriți de agenți ai Poliției Rutiere și vor fi rugați să răspundă celor opt întrebări despre rutele de deplasare.
Până la sfârșitul lunii mai, firma de sondare va contoriza și valorile de trafic în 15 intersecții selectate din oraș. Operatorii vor număra vehiculele în circulație și pasagerii care utilizează transportul public.
Peste 1.100 de chestionare completate deja. Până în prezent au fost aplicate 641 de chestionare la domiciliul sibienilor care au fost de acord să răspundă celor 43 de întrebări cu privire la modalitățile și rutele de transport utilizate pentru a ajunge la școală, la serviciu sau la cumpărături. Formularele au fost completate de sibieni din toate cartierele orașului. Conform firmei de sondare, cetățenii s-au arătat deschiși în a răspunde întrebărilor intervievatorului.
De asemenea, alte 512 chestionare au fost completate de operatori în urma mini-interviurilor din 10 stații de transport public selectate.
contactmobilitate@sibiu.ro este adresa care stă în continuare la dispoziția sibienilor pentru a transmite Primăriei Sibiu și consultantului care elaborează Planul de Mobilitate Urbană sugestii pentru îmbunătățirea traficului auto, a traficului pietonal, a sistemul de transport public și a celui pentru deplasarea pe bicicletă sau a spațiilor de parcare din municipiul Sibiu.
Informațiile colectate prin metodele enumerate mai sus vor fi analizate de consultant în vederea includerii lor în Planul de Mobilitate sub forma unui plan de măsuri sau a unor proiecte concrete.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns