katate

katateAsociatia Club Sportiv „MUSASHI DOJO” Sibiu organizeaza in data de 22.05.2016, in cadrul proiectului sportiv „Traditii si continuitate in artele martiale sibiene”,  „Cupa 1 iunie de karate KYOKUSHIN OPEN” – pentru copii, juniori si tineret si Campionatul National de Kumite-Editia a 9-a, la Sala Polivalenta Transilvania Sibiu.

Rezultatele exceptionale obtinute pe plan national si international de catre sportivii sibieni (locul V la Cupa Mondiala din Tokyo, Japonia – editia 2009, locul III atat la Kata cat si la Kumite la Cupele Mondiale – editiile din 2011 si 2012, locul I in Clasamentul General al cluburilor de Karate Kyokushinkai Traditional din Romania timp de 8 ani consecutiv: 2008-2015) au determinat Comitetul tehnic al Federatiei de Karate Kyokushinkai Traditional sa aleaga din nou municipiul Sibiu, ca fiind cea mai potrivita locatie pentru desfasurarea acestei competitii de anvergura nationala. Este mandria noastra, a sibienilor, sa fim gazdele unor actiuni de un ridicat nivel tehnic. Mesajul general transmis catre populatia sibiana este acela de a practica un sport, miscarea in general, si artele martiale in special, contribuind activ la cresterea nivelului de sanatate a populatiei, reducerea infractionalitatii juvenile, reducerea consumului de droguri, alcool si tigari, participand astfel, in mod activ, la procesul educational sibian, sprijinit in direct si in permanenta de catre Primaria Municipiului Sibiu.
Evenimentul se va desfasura la Sibiu in data de 22 MAI 2016, la Sala Polivalenta Transilvania Sibiu, începând cu ora 9.00, si este deschis participarii cluburilor sportive din tara, indiferent de stil ori apartenenta. Intrarea este gratuită.
La aceasta competitie s-au inscris aproximativ 250 de sportivi din centrele Alba Iulia, Sebes Alba, Targu Jiu, Galati, Bistrita, Bucuresti si Sibiu.
Categoriile de concurs sunt in numar de 70, din care 42 pentru Sectiunea Kata, respectiv 28 categorii pentru Sectiunea Kumite.
Festivitatile de premiere a sportivilor vor avea loc dupa ce se vor incheia rundele finale la toate categoriile, in dupa-amiaza zilei de 22 mai 2016, in jurul orei 17.00.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns