Toţi jandarmii lucrează în week-end la Sibiu. Ce se întâmplă în oraş!

0 140

13249513_237412236628835_975131725_n

Jandarmeria Sibiu va asigura ordinea şi siguranţa publică în zona a 7 instituţii culturale din Sibiu deschise publicului în noaptea de 21 mai a.c. cu ocazia evenimentului „Noaptea Muzeelor”.

Jandarmii sibieni vor supraveghea desfăşurarea vizitelor la muzee şi la alte instituţii culturale ori de interes public din Sibiu şi vor fi prezenţi pe traseele de deplasare ale vizitatorilor pentru prevenirea comportamentelor necivilizate, apărarea avutului public şi privat, protejarea persoanelor.
De asemenea, 50 de jandarmi constituiţi în echipaje de ordine şi siguranţă publică, sprijinite de echipe de la Gruparea de Jandarmi Mobilă Braşov, vor fi prezenţi în zonele unde există aglomerări de persoane, la Festivalul Familiei (21 mai 2016, orele 10.00-23.00 în parcul Sub Arini din Sibiu) şi la competiţiile sportive:
– Campionatul Naţional de viteză în coastă (21-22 mai 2016 în intervalul orar 08.00-20.00, Curmătura Ştezii – Păltiniş);
– întâlnirea de fotbal dintre echipele FC Gaz Metan Mediaş – FCM Baia Mare (22 mai 2016, ora 11.00 pe stadionul municipal Mediaş).
Spectatorii trebuie să îşi adopte propriile măsuri de siguranţă şi să nu intre în zona de traseu, alocată întrecerii/spectacolelor, astfel încât să preîntâmpinăm producerea accidentelor şi perturbarea desfăşurării cursei/evenimentului.
Toţi cetăţenii trebuie să respecte indicaţiile şi măsurile dispuse de forţele de ordine publică şi de organizatorul competiţiei sportive prin agenţii de ordine de pe traseu, atunci când se impune limitarea ori restricţionarea accesului persoanelor într-un anumit spaţiu.
Cetăţenii pot solicita nonstop sprijinul jandarmilor în situaţia tulburării ordinii publice sau pot sesiza orice problemă, la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.