stampile vot

stampile votInstituţia Prefectului – Judeţul Sibiu a semnat contractul de tipărire a buletinelor de vot pentru alegerile locale din data de 5 iunie 2016. În urma licitaţiei publice, firma desemnată câştigătoare este S.C. Gutenberg S.R.L., din Arad.

Potrivit contractului, preţul unei pagini A4 este de 0,00996 lei, cu TVA inclus, iar valoarea totală va fi determinată pe baza procesului verbal de recepţie finală, în funcţie de numărul de pagini de buletine de vot tipărite.
Pentru judeţul Sibiu a fost solicitată tipărirea a 418.719 buletine de vot folosite în procesul electoral pentru alegerea Primarului, a altor 418.719 buletine de vot pentru alegerea Consiliului Local, iar 418.731 buletine de vot,  pentru alegerea Consiliului Judeţean Sibiu.
Cantitatea de hârtie estimată a fi folosită pentru tipărirea buletinelor de vot din judeţul Sibiu este de 34 de tone, cantitate ce poate fi suplimentată în caz de necesitate. Buletinele de vot se vor distribui preşedinţilor de circumscripţii de votare în perioada 1-3 iunie.
În judeţul Sibiu au fost constituite 370 de secţii de votare, numărul alegătorilor înscrişi în Registrul Electoral până în prezent fiind 376 975 de persoane. Bugetul alocat judeţului Sibiu pentru organizarea alegerilor locale din data de 5 iunie 2016 este de aproximativ 4 milioane de lei, 660 000 de lei fiind prevăzuţi pentru cheltuieli materiale ( buletine de vot, ştampile, cheltuieli tehnice), iar 3 341 000 lei, pentru cheltuieli de personal. Foto: arhiva

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns