13250540 1187454297946026 1649354234 n

copac inima

Poza unui copac de pe strada Constantin Noica din Sibiu a devenit virală în doar câteva zile. Coroana sa a luat forma unei inimi, lucru ciudat. Însă nu miraculos, pentru că nu a crescut aşa de la natură.

Copacul vechi de câțiva ani nu a arătat în formă de inimă până acum. În această primăvară, muncitorii de la Primărie au tuns copacul în așa fel încât cele două ramuri principale să ocolească firele de curent. Nici acești muncitori habar nu au avut că cele două ramuri vor ajunge să se unească, formând o inimă, iar prin mijlocul ei vor trece firele de curent electric.

„Acest arbore a fost toaletat, iar în urma toaletării a rezultat această formă. Nu a fost intenția muncitorilor de a crea această formă”, a explicat miercuri, Mirela Gligore, purtător de cuvânt al Primăriei Sibiu.
Locuitorii de pe strada cu copacul în formă de inimă nici nu au băgat de seamă cum a crescut în acest an castanul din fața casei lor.
„Inima s-a făcut singura, craca asta au tăiat-o pentru că trec firele. De aia au trebuit să taie ce era în mijloc. Pare a inimă, dar nu au gândit-o, au nimerit-o. Nici nouă nu ne-a trecut prin cap să vedem așa ceva. De azi încolo o să ne uităm”, mărturisește sibianca care locuiește la casa cu numărul zece, în fața căreia este castanul în formă de inimă.
Pe strada Constantin Noica din Sibiu mai există și alți castani, unii tunși tot pentru a nu se intersecta ramurile cu firele de curent, însă niciunul nu a crescut în așa fel încât coronamentul să formeze o inimă.
Este pentru prima dată când un copac din oraș trezește interesul internauților pentru forma în care a
Sura www.digi24.ro

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu