Adevărul despre teoria suprapopulării: Boom-ul demografic la Astra Film Cinema

0 288

populatie indiaExistă teorii care susțin că planeta noastră cu greu va mai putea susține omenirea odată ce numărul populației va atinge pragul de 7 miliarde. Documentaristul Werner Boote a căutat cele mai populate și aglomerate locuri din lume pentru a afla cât este mit și cât este realitate în teoria suprapopulării.

Filmul Population Boom / Boom-ul demografic va fi proiectat joi, 26 mai de la ora 19:00 la Astra Film Cinema (Piața Mică 11).
Cine și cum decide că planeta este suprapopulată? Cât de mulți oameni sunt prea mulți? Există interese ascunse în spatele acestei teorii? Sunt resursele tot mai reduse, munții de deșeuri toxice, foametea și schimbările climatice efecte directe ale suprapopulării?
Werner Boote examinează mitul suprapopulării împreună cu oameni de știință, cercetători sau activiști din Statele Unite ale Americii, Bangladesh, India, Mexic, China, Austria, Kenya și Japonia. Filmul este o investigație globală, o călătorie cinematografică cu masele între mit, fapte și politică, iar regizorul reușește să transforme o teorie globală controversată într-un subiect de film accesibil oricui tratat cu umor și inteligență.
Prețul unui bilet este de 6 lei. Biletele se pun în vânzare cu 30 de minute înaintea începerii proiecției. Mai multe informații la tel: 0751.166.516

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...