daniela cimpean

Candidatul PNL pentru președinția Consiliului Județean, Daniela Cîmpean propune pentru politica din Sibiul următorilor ani un set de reguli de la care nu ar trebui să se abată nici un politician, indiferent de cine va conduce forul județului. daniela cimpean

Cîmpean cere un Consiliu Județean în care să nu mai primeze interesul politic, ci interesul cetățeanului. Un alt aspect important ține de echilibrarea nivelului de trai la nivelul întregului județ. ”Trebuie în primul rând să fim cu toții de acord cu un lucru: proiectele pentru județ nu vor avea culoare politică! Nu putem continua politica ultimilor ani în care a contat apartenența politică în fața la orice. Trebuie să urmărim un parteneriat Consiliu Județean – Primărie, pentru binele comunității, iar asta își propune PNL Sibiu! Consiliul Județean poate să aducă venituri pentru oameni, nu doar să facă cheltuieli” a declarat Daniela Cîmpean.
Candidatul PNL spune că aceste deziderate pot fi realizate printr-un consiliu județean în care să predomine integritatea, profesionalismul și implicarea. Cu oameni care câștiga mai bine, cu firme mai multe în economie, sumele care se strâng la bugete vor fi mai mari, fără să crească taxele și impozitele. Consiliul Județean poate sprijini primăriile cu fonduri și consultanță de investiții, pentru crearea de locuri de muncă și creștere economică. Dezvoltarea echilibrată a Județului va aduce locuri de muncă mai bine plătite și mai bine răspândite în sate și orașe” a mai punctat candidatul PNL Sibiu pentru șefia județului.
Daniela Cîmpean susține, de asemenea, că dezvoltarea  turismului durabil poate duce la creșterea economiei locale, cu grijă simultană față de natură și de patrimoniul cultural. ”Sibiul poate fi mult mai mult dezvoltat ca destinație turistică prin turismul cultural și în natură! Consiliul Județean va investi în promovarea valorilor culturale tradiţionale, modernizarea infrastructurii turistice şi de transport, dezvoltarea traseelor turistice rurale. Principalele proiecte pot fi: Păltiniș – Mărginimea Sibiului, Masivul Făgăraș – Bâlea, traseele cultural tematice” a mai declarat Daniela Cîmpean.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns