etilotest
Foto Arhivă

etilotestNu mai puțin de trei autoturisme parcate pe strada Mitropoliei din municipiul Sibiu, au fost avariate în noaptea de sâmbătă spre duminică, de un șofer care era băut bine. Examenul cu etilotestul a scos în evidență că șoferul avea o alcoolemie de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Incidentul s-a petrecut weekendul trecut, în data de 23 mai, în jurul orei 00.05. Atunci un echipaj al Biroului Rutier Sibiu a fost sesizat cu privire la producerea pe str. Mitropoliei din municipiul Sibiu a unui  eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale.
La fața locului polițiștii rutieri au identificat un autoturism care a intrat în coliziune cu alte trei autoturisme ce se aflau parcate, iar în urma verificărilor efectuate au constatat faptul că șoferul (un sibian în vârstă de 30 de ani) se afla sub influența băuturilor alcoolice – 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat.
”Conducătorul auto este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autoturism cu alcoolemie peste limita legală”, spune Luciana Balteș,  purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.
Se pare că printre mașinile lovite de șoferul vinovat de producerea acestui eveniment rutier, se află și una care era închiriată de soțul deputatei Raluca Turcan, cea care locuiește în Sibiu, chiar pe strada Mitropoliei.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns