Bonnie şi Clyde vin la Sibiu. Vor dansa pe scena Cercului Militar

0 233

microbis

Compania de Dans MICROBIS din cadrul Casei de Cultură a Studenţilor Sibiu prezintă sâmbătă, 28 mai 2016 de la ora 19.00 pe scena Cercului Militar ultima producţie de teatru-dans „Bonnie & Clyde“, în coregrafia lui Hugo Wolff.

„Bonnie & Clyde“, este un spectacol contruit în jurul dragostei, o dragoste juvenilă, pasională, plină de aventură şi erotism. Coregraful Hugo Wolff reuşeşte să reliefeze un univers violent, uneori degradant, dar care explodează într-o tandreţe aparte, imaginea sensibilă a substratului profund care se naşte în urma durerii traumelor din copilărie. Povestea, discursul coregrafic, recuzita şi punerea în scenă refuză vehement ideea albului imaculat şi a negrului absolut, convingând publicul că inocenţa nu este ceea ce pare; ea se poate pierde într-o clipă de durere cruntă şi se poate recâştiga tot într-o clipă, cu ajutorul sentimentului suprem: Dragostea.
„Povestea cuplului Bonnie şi Clyde contruită în paşi de dans etalează sistemul relaţiilor din anii ’30 era inamicilor publici cu nelegiuiri ale unor răufăcători care au făcut istorie. Dragoste şi jafuri, o poveste fascinantă, emoţionantă, care a cucerit întreaga lume şi sperăm şi spectacorii care sunt invitaţi la ultima producţie a Companiei de Teatru-Dans Microbis. Vă învităm să vă relaxaţi, să vă lăsaţi impresionaţi de povestea dansantă“, declară Liliana Popescu directorul Casei de Cultură a Studenţilor Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...