microbis

Compania de Dans MICROBIS din cadrul Casei de Cultură a Studenţilor Sibiu prezintă sâmbătă, 28 mai 2016 de la ora 19.00 pe scena Cercului Militar ultima producţie de teatru-dans „Bonnie & Clyde“, în coregrafia lui Hugo Wolff.

„Bonnie & Clyde“, este un spectacol contruit în jurul dragostei, o dragoste juvenilă, pasională, plină de aventură şi erotism. Coregraful Hugo Wolff reuşeşte să reliefeze un univers violent, uneori degradant, dar care explodează într-o tandreţe aparte, imaginea sensibilă a substratului profund care se naşte în urma durerii traumelor din copilărie. Povestea, discursul coregrafic, recuzita şi punerea în scenă refuză vehement ideea albului imaculat şi a negrului absolut, convingând publicul că inocenţa nu este ceea ce pare; ea se poate pierde într-o clipă de durere cruntă şi se poate recâştiga tot într-o clipă, cu ajutorul sentimentului suprem: Dragostea.
„Povestea cuplului Bonnie şi Clyde contruită în paşi de dans etalează sistemul relaţiilor din anii ’30 era inamicilor publici cu nelegiuiri ale unor răufăcători care au făcut istorie. Dragoste şi jafuri, o poveste fascinantă, emoţionantă, care a cucerit întreaga lume şi sperăm şi spectacorii care sunt invitaţi la ultima producţie a Companiei de Teatru-Dans Microbis. Vă învităm să vă relaxaţi, să vă lăsaţi impresionaţi de povestea dansantă“, declară Liliana Popescu directorul Casei de Cultură a Studenţilor Sibiu.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu