catuse

catuse

Doi bărbaţi care au comis fapte cu violenţă erau de ceva vreme căutaţi de poliţişti. Ambii au fost însă găsiţi şi acum îşi vor ispăşi pedeapsa, pentru că se va pune în aplicare mandatul de executare a pedepsei.

În data de 24.05.2016, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Sibiu, Compartimentul Urmăriri, în baza informațiilor deținute și a acțiunilor organizate în municipiul Sibiu, au reușit identificarea și reținerea unei persoane pe numele căreia instanța a emis mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.
Bărbatul, în vârstă de 24 de ani, domiciliat în Agârbiciu, județul Sibiu, a fost condamnat de Judecătoria Mediaș la o pedeapsă de 10 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și violare de domiciliu.

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Chirpăr, în urma unei acțiuni specifice desfășurate pe raza de competență, au identificat și prins un bărbat pe numele căreia instanța a emis mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.
Pe numele bărbatului, în vârstă de 32 de ani, domiciliat în localitatea Chirpăr, Tribunalul Sibiu a emis mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la o pedeapsă de 5 ani și 6 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la infracțiunea de omor.
Ambele persoane au fost încarcerate în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sibiu.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns