VIDEO FOTO – Dragnea la mitingul PSD de la Sibiu: ”Aștept un telefon pe 5 iunie să ne spuneți de victoriile obținute aici!”

0 342

DRAGNEA SI IOAN CINDREA SI ARCASLiderul PSD, Liviu Dragnea, a fost prezent miercuri la un miting al filialei din Sibiu a partidului, miting care a avut loc la Sala Thalia. Candidații PSD din tot județul, pentru alegerile locale din 5 iunie, au fost prezenți la eveniment.

Mitingul a început la ora 12.30, cu discursuri ale candidaților PSD pentru Consiliul Județean și pentru primăriile din Sibiu, Mediaș, Avrig și alte câteva localități. La final a luat cuvântul liderul PSD, Liviu Dragnea, cel care le-a urat celor prezenți să obțină numai victorii pe 5 iunie. dragnea la sibiu”Aș vrea să rămâneți în continuare singurul partid politic din Sibiu care reprezintă speranța pentru oamenii de aici. (..) Faptele PSD-ului de la Sibiu vorbesc de la sine. Indiferent câte minciuni se aruncă, nu pot acoperii cei 500 de kilometri de drumuri realizați de Consiliul Județean sub conducerea lui Ioan Cindrea sau modernizarea spitalului și a căminelor culturale și multe altele. (..) Marea șansă pe care o avem cu toții este că reprezentăm un partid care se ține de cuvânt. (..) Oamenii s-au săturat de minciuni și sunt din ce în ce mai mulți. (..) Să nu aveți vreun dubiu în ceea ce privește susținerea mea personală pentru PSD Sibiu și Ioan Cindrea. Această organizație a făcut pentru cetățenii județului Sibiu foarte multe lucruri. (…) Vă rog să aveți încredere în dumneavoastră și să continuați campania pentru că orice zi este importantă. (..) Vă doresc succes și aștept un telefon pe 5 iunie în care să ne spuneți și nouă la București de victoriile obținute aici!”, a spus printre altele Dragnea.ioan cindrea psd
VEZI MAI JOS ÎNREGISTRAREA COMPLETĂ A MITINGULUI PSD DE LA SALA THALIA

video

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.