sala transilvania

sala transilvaniaConsilierii județeni s-au reunit joi, 26 mai, în ultima ședință ordinară din mandatul 2012-2016, prezidată de Constantin Şovăială, vicepreşedintele cu atribuţii de preşedinte al Consiliului Judeţean Sibiu. În cadrul acesteia s-a aprobat și rectificarea bugetului propriu de venituri și cheltuieli al județului Sibiu.

Astfel, cele trei spitale aflate în subordinea Consiliului Județean Sibiu au primit pentru achiziționarea de aparatură și echipamente medicale suma de 4.596.500 lei, din care 527.500 lei sunt alocați din bugetul Consiliului Județean Sibiu, restul de 4.069.000 lei fiind alocați de la bugetul de stat, respectiv din bugetul Ministerului Sănătății.
Pentru execuția lucrărilor de consolidare a drumului județean DJ 106 E Tilișca-Rod, în vecinătatea km 25+900, ca urmare a alunecărilor de teremn cauzate de precipitațiile abundente din lunile aprilie, mai, consilierii județeni au votat alocarea a 430.000 lei. Proiectul tehnic se va întocmi până în 10 iunie, iar execuția lucrărilor va putea începe în jurul datei de 20 iunie.
De asemenea, Consiliul Județean Sibiu a suplimentat fondurile alocalte Serviciului Public Sala Transilvania cu suma de 196.000 lei, pentru finalizarea obiectivului de investiții “Reabilitarea suprafeței de joc a Sălii Transilvania“,  valoarea totală a lucrărilor fiind de 377.000 lei. Conform declarațiilor conducerii Sălii Transilvania, lucrările se vor desfășura pe tot parcursul lunii iulie, în această perioadă fiind pauză competițională.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns