inundatii valea oltului 2

inundatii valea oltului 2Ploile abundente căzute în ultimele zile și creșterea debitului râului Olt, au făcut ca Drumul Național 7, în zona în care este deviat pe un traseu secundar pe Valea Oltului, să fie inundat de apă.

Șoferii care tranzitează Valea Oltului se confruntă cu un peisaj pe cât de dezolant pe atât de periculos. Practic integritatea acestora și a autoturismelor este pusă în pericol de apele râului Olt, care acoperă carosabilul în totalitate.

VEZI ȘI: FOTO – Viiturile blochează un drum principal pe Valea Oltului. Debitul apei crește în zona unde Oltul a ieșit din matcă!

” Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în județul Vâlcea, circulația rutieră pe Valea Oltului se desfășoară îngreunat în zona localității Câinenii Mici, la km 237+200 de metri. Întrucât râul Olt a ieșit din matcă, pe carosabil a ajuns o cantitate importantă de apă. Amintim că în acest loc, din cauza unor lucrări de reparații la pasajul rutier amenajat peste calea ferată, traficul este deviat de pe DN7 pe un drum lateral”, se arată într-o informare a centrului Info Trafic.inundatii valea oltului
Șoferii prezenți în trafic, ne-au trimis fotografii și ne-au semnalat faptul că în zonă se circulă extrem de greu, iar cozile de mașini depășesc 10 kilometri pe ambele sensuri de mers.

Sursa video: Info Trafic Jud. Sibiu

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns