jandarm sange

Treizeci de jandarmi de la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sibiu au donat la Centrul de Transfuzie Sanguină din municipiul Sibiu picături din viața lor, pentru întrajutorarea semenilor, sub sloganul: Donează sânge! Salvează o viaţă!

Acțiunea se desfășoară în perioada 26-27 mai 2016, pentru a susține și a participa la efortul de solidaritate al românilor în campania naţională Donează sânge! Salvează o viaţă!, iniţiată de Patriarhia Română în anul 2013 şi ajunsă acum la a XI-a ediție.
În decursul acestei săptămâni, reprezentanții Jandarmeriei Române donează sânge pe bază de voluntariat în toate Centrele de Transfuzie Sanguină din ţară.
Campania naţională Donează sânge! Salvează o viaţă! a Patriarhiei Române are ca scop informarea și conștientizarea cu privire la nevoia reală de sânge pentru transfuzii din spitalele româneşti, creşterea numărului donatorilor de sânge din România și îmbunătățirea stocurilor sanguine naţionale. Până în prezent, această acțiune umanitară s-a concretizat în recoltarea a peste 8 mii de litri de sânge.
Prima acţiune de donare de sânge din cadrul celei de a XI-a ediţii a campaniei, la care au participat jandarmii sibieni voluntari, a avut loc astăzi, joi 26 mai 2016 la sediul Centrul de Transfuzie Sanguină din municipiul Sibiu – prilej cu care îndemnăm cetăţenii din județul Sibiu să se alăture prin voluntariat acestei acțiuni umanitare cu scop de acordare a unui ajutor palpabil persoanelor aflate în dificultate, la vreme de grea încercare, de boală și de nevoie.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns