hoti locuinte
Foto Arhivă

hoti locuinteUn tânăr de 20 ani a fost reținut de polițiștii Biroului Investigații Criminale, fiind bănuit de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt din locuință și auto. Prejudiciul a fost parțial recuperat.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu au reușit, în urma activităților investigativ-operative desfășurate, identificarea unui bărbat suspectat că în cursul lunii mai a comis mai multe infracțiuni de furt din garaje sau anexe și din autoturisme. În fapt, în perioada 9 – 24 mai, tânărul de 20 de ani, domiciliat în localitatea Buia, județul Sibiu, este bănuit că ar fi comis 5 infracțiuni de furt din imobile și două furturi din auto, fapte săvârșite în municipiul Sibiu (cartierul Tineretului, Piața Cluj, Țiglari).

Ce a furat
Din probatoriul administrat, polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu au stabilit faptul că tânărul ar fi pătruns prin efracție în curțile unor imobile sau prin escaladare, în balcoane de unde ar fi sustras diferite bunuri, precum: scule electrice și două biciclete. Totodată, în data de 20/21 mai, ar fi sustras din două autoturisme bunurile găsite la vedere sau în portbagaj (laptop, memory stick).
În cadrul anchetei, polițiștii au reușit recuperarea ambelor biciclete, iar parțial, a sculelor electrice sustrase.
”Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul acestei zile urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă. Polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu continuă cercetările”, spune Luciana Lazăr (Balteș), purtător de cuvânt la IPJ Sibiu. foto: arhivă

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns