sovaiala

sovaialaConstantin Șovăială, vicepreședintele cu atribuții de președinte al Consiliului Județen Sibiu, a adresat în debutul ultimei ședințe de consiliu din mandatul 2012-2016, un mesaj de apreciere față de consilierii județeni, de directorii și managerii instituțiilor din subordine, de întreg colectivul Consiliului Județean Sibiu și față de jurnaliștii din presa locală și națională care au informat cetăţenii despre activitatea instituției.

„Doresc să mulțumesc fiecăruia în parte pentru buna colaborare pe care am avut-o. Eu zic că am fost un colectiv de profesioniști, un colectiv unit pentru interesul județului Sibiu și al cetățenilor din județul Sibiu. Recunosc că au existat și câteva momente tensionate de-a lungul ultimilor patru ani, care, însă, au avut efect pozitiv asupra activității Consiliului Județean Sibiu și a instituțiilor aflate în subordine. Nădăjduiesc că experiența de consilier județean de patru ani, sau în cazul unora dintre noi de mai mulți ani, a fost una benefică și fiecare ne-am pus la dispoziție pregătirea profesională și cunoștințele dobândite pentru binele instituției Consiliului Județean Sibiu, a instituțiilor finanțate de Consiliul Județean Sibiu și a cetățenilor din județul Sibiu”, a afirmat Constantin Șovăială. Acesta i-a mulţumit şi colegului său Marcel Luca, vicepreşedintele Consiliului Judeţean  Sibiu, pentru că au reuşit să facă o echipă bună şi constructivă.
La rândul său, Marcel Luca le-a adresat un mesaj colegilor consilieri, cărora le-a mulţumit pentru buna colaborare pe care au avut-o împreună. „Am simţit că majoritatea dintre dumneavoastră aţi fost alături de cele mai importante proiecte ale Consiliului Judeţean şi cred că astfel am dat cu toţii dovadă de seriozitate, implicare şi profesionalism. Tocmai de aceea, activitatea pe care am avut-o pe parcursul acestui mandat este una cu care putem să ne prezentăm în faţa locuitorilor din judeţul Sibiu, fără niciun fel de emoţii sau fără să simţim că nu am fi făcut ceea ce trebuia. Cred că mulţi dintre dumneavoastră se vor regăsi şi în viitoarea structură a Consiliului Judeţean şi sper ca lucrurile să continue în acelaşi fel pentru tot ceea ce trebuie să fie mai bun în judeţul Sibiu”, a afirmat Marcel Luca

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns