LIVE VIDEO – Ziua în care ”Iubim Sibiul, să-l lăsăm să respire!”. Profesorii, angajații și studenții ULBS lasă mașinile acasă. TRANSMITEM ÎN DIRECT (7:20)

232

ioan bondreaVineri, 27 mai este ziua în care , toate cadrele didactice, angajații și studenții celor două inbstituții vor lăsa mașinile în parcare și vor veni la serviciu folosind mijloace de transport ecologice: biciclete, role sau pe jos. În cadrul campaniei vor fi plantați 250 de arbori și plante ornamentale, în spațiile verzi ale facultăților și căminelor ULBS. Ora de Sibiu transmite în direct parte din acțiuni, începând cu ora 7.20.

Fundația Academia Ardeleană și Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu îi provoacă pe sibieni să ia parte la campania ”Iubim Sibiul, să-l lăsăm să respire!”. În 27 mai, pentru o zi, toate cadrele didactice, angajații și studenții celor două inbstituții vor lăsa mașinile în parcare și vor veni la serviciu folosind mijloace de transport ecologice: biciclete, role sau pe jos.
Iubim Sibiul! Să-l lăsăm să respire! se află la a doua ediție, iar în acest an, s-a alăturat campaniei și Academia Forțelor Terestre ”Nicolae Bălcescu” Sibiu.
Iubim Sibiul! să-l lăsăm să respire! este o campanie prin care Fundația Academia Ardeleană și  Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu își asumă rolul de model și reprezentați activi în viața comunității. ”Noi am demarat această campanie, dar sperăm, și ne așteptăm, ca în anii viitori să ni se alăture și alte instituții sau companii din Sibiu. Ne dorim ca această campanie să devină un eveniment de masa, în care sibienii, angajați sau nu ai ULBS, ai altor instituții publice sau companii private, să renunțe, pentru o zi, la autoturisme, pentru a lăsa Sibiul să respire!”, a declarat prof. univ. dr. ing. Ioan Bondrea, rectorul Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu.

30 de biciclete si 250 de arbori plantați
În cadrul campaniei vor fi plantați 250 de arbori și plante ornamentale, în spațiile verzi ale facultăților și căminelor ULBS, iar fiecare plantă va fi etichetată cu numele celui care a plantat-o. De asemenea, vor fi puse la dispoziția angajaților un număr de 30 de biciclete, pe care să le folosească în cadrul evenimentului.  Campania Iubim Sibiul! Să-l lăsăm să respire! este co-finanțată de Primăria Municipiului Sibiu și Consiliul Local Sibiu.
URMĂREȘTE TRANSMISIILE LIVE ÎN PLAYERELE DE MAI JOS ÎNCEPÂND CU ORA 7.20!

video

Studentii planteaza copaci la caminele de pe Victoriei
video

Plantare Copaci La Facultatea de Medicina
video

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. . scrie

    doar 250 de arbori plantati?doar 250 de arbori plantati ca in sibiu tot ce se taie de craciun si se pune pom,doar 250 de nemesi,restul i aduce anisia cu ea,s-ar putea insa pana la craciun in anu’ asta sa nu mai foloseasca nemesul ci aranjamentele ikebana caci in ardeal nu mai au sef de cfr la productie de locomotive si nici de tir-uri la placinte,,poale in brau” si sta anisia sa-i caute la pane neagra pe ardeleni

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.