dragnea

dragnea

Liviu Dragnea a fost la Sibiu pentru a promova candidaţii PSD la alegerilelocale. Chiar dacă a venit cu alte scopuri, Dragnea nu a ezitat să vorbească şi despre Preşedintele Klaus Iohannis.

Întrebat cum comentează faptul că Guvernul României nu găseşte resurse pentru majorarea salariilor profesorilor, iar preşedintele Klaus Iohannis îşi doreşte o aeronavă pentru care se găsesc bani, Liviu Dragnea a declarat că el consideră că România nu are nevoie de acest lucru acum, deşi „este o ţară bogată”.
„Nu sunt bani pentru măriri de salarii şi pentru lucruri bune, în schimb sigur că găsesc bani pentru tot felul de prostii. Eu nu cred că acum se poate gândi un guvern sau un preşedinte să se achiziţioneze o aeronavă prezidenţială. Nu cred că România are nevoie acum de acest lucru, ci după ce se rezolvă probleme care se lasă aşteptate, ca măririle de salarii, de pensii şi alte investiţii care trebuie să se realizeze”, a declarat Liviu Dragnea, preşedintele PSD, la Sibiu, într-o conferinţă de presă.
Liviu Dragnea şi-a exprimat îngrijorarea pentru faptul că la jumătatea anului nu sunt proiecte noi şi că „din păcate, fiecare este cu tichia lui de mărgăritar”, referindu-se la preşedintele Klaus Iohannis, care a dorit „Guvernul meu”, iar acum şi-ar dori „avionul meu”.
„Din păcate, singurul program de investiţii publice care funcţionează în România este programul lăsat de noi, de PSD, respectiv de mine, cel de dezvoltare locală. Se lucrează din plin în 2.000 de şantiere. În rest, din păcate nu se lucrează în niciun alt program, la niciun minister. Intrăm în ultima lună din semestru şi jumătate de an e pierdut. Şi din punctul de vedere al fondurilor europene nu s-a deschis nimic, până acum nu s-a depus nimic. Din bugetul de stat, de asemenea nu s-a făcut nimc. Suntem cu toţii oameni. Ştim că ţara întreagă aşteaptă investiţii în infrastructură medie, rutieră, de căi ferate şi multe alte lucrări. Din păcate fiecare este cu tichia lui de mărgăritar. Guvernul meu, ţara mea, avionul meu… Normal! Parlamentul meu!”, a mai declarat preşedintele PSD, Liviu Dragnea.
Liviu Dragnea a venit miercuri la Sibiu pentru a participa la un Birou Politic şi apoi la lansarea candidaţilor pentru alegerile locale în judeţul Sibiu.
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, la Sibiu, că preşedintele Klaus Iohannis este „un vrăjitor”, reuşind să obţină voturi în condiţiile în care a păstrat 100 de străzi de pământ în oraş, transmite corespondentul MEDIAFAX.
„Mi-aduc aminte în timpul anului prezidenţial că se vorbea că trebuie să fie votat Klaus Iohannis preşedinte ca să facă din toată ţara ce a făcut din Sibiu, în municipiul Sibiu. Eu vă spun că nu vreau. În Sibiu, din câte ştiu, mai sunt o sută de străzi de pământ, în municipiul Sibiu. Eu nu vreau să avem aşa ceva în România. (…) Am auzit lucruri pe care vă spun sincer 99% din cetăţenii României care nu stau în Sibiu nu le ştiu. Lucruri care lipsesc în acest municipiu şi care în majoritatea muncipiilor din România există. Sper ca cetăţenii din Sibiu să reuşească să rupă această vrajă. Pentru că a fost o vrajă, o vrajă în adevăratul sens al cuvântului”, a declarat Liviu Dragnea, la Sibiu.
Potrivit preşedintelui PSD, Klaus Iohannis a dat dovadă de „talente ascunse”.
„Un om care a convins populaţia unui municipiu apreciat şi respectat în ţară şi nu numai să primească voturi păstrând în continuare o sută de străzi de pământ înseamnă că are talente ascunse, pe care noi, care suntem ingineri şi suntem mai aplicaţi nu le avem. Noi vorbim despre lucruri realiste. Am vorbit de vrajă pentru că atunci când se face o manipulare profesionistă şi foarte inteligentă poate fi definită ca vrajă. Adică oamenii sunt vrăjiţi de farmecul unui candidat, nu că el este vrăjitor, Doamne fereşte”, a declarat Liviu Dragnea la Sibiu în conferinţă de presă.
Sursa www.mediafax.ro

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News


Comentariul meu