cinema grand

cinema grandCei de la Cine Grand România și-au schimbat denumirea în Cine Globe România. Reprezentanții unuia din cei mai importanți jucători de pe piața multiplexurilor cinema de la noi din țară, anunță că se pregătește de zor pentru deschiderea primului multiplex cinema din Sibiu.

Cine Grand Romania, unul dintre cei mai noi jucatori prezenti pe piata multiplexurilor din Romania a devenit Cine Globe Romania. Rebrandingul ajuta compania sa transmita mai bine strategia internationala de extindere, iar Romania se numara printre primele tari care se bucura de aceasta schimbare, anunta wall-street.ro. Noua identitate a brandului reprezinta un element important al strategiei internationale de extindere si dezvoltare. Cine Globe are un logo si o comunicare vizuala noi
„Cine Globe este brandul prin care ne dorim sa exprimam cat mai bine obiectivele pe care compania noastra le are la nivel international. Suntem prezenti pe trei continente (America de Nord, Europa si Asia), iar rebrandingul in Cine Globe este menit sa intareasca increderea clientilor nostri pentru un brand international”, a declarat Amitabh Vardhan, CEO Cine Globe.

Cine Globe pregătește deschiderea multiplexului din Sibiu
Reprezentanții Cine Globe Romania au anunțat de asemenea că se pregatesc de zor pentru înca doua lansari: Cine Globe Sibiu si Cine Globe Suceava. “Vom continua seria investitiilor si planuim sa lansam alte 15 ecrane in intervalul 2016-2017 si mai mult de 100 de ecrane in urmatorii 5 ani. In functie de multiplex, de numarul salilor si de spatiul total, investitiile variaza intre 2 si 4 milioane de euro pentru fiecare cinematograf. Asadar, ne asteptam sa investim in jur de 10 milioane de euro in urmatoarele 3 multiplexuri Cine Grand (Cine Globe) pe care le vom deschide in Romania si in aceasta zona speciala de divertisment”, spune Amitabh Vardhan, CEO Cine Globe. Inaugurarea multiplex-ului de la Sibiu este preconizată cel mai târziu pentru toamna acestui an.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu