Daniela Cîmpean, PNL: Sibiul are nevoie ca de aer de un nou spital!

0 308

foto Dana Cimpean 31 mai 2016
Prioritatea zero pentru Daniela Cîmpean, candidatul PNL pentru președinția Consiliului Județean, după alegerile din 5 iunie, când va conduce Consiliul Județean Sibiu este construcția unui nou spital. ”Un punct important al activității mele de președinte de Consiliu Județean va fi să sprijin construcția unui nou spital clinic de urgență, care să permită, în interiorul unei singure clădiri, servicii medicale de calitate și controlul infecțiilor. Voi urmări să investim în sănătate, adică în infrastructura sanitară, în resursele umane și în calitatea serviciilor”, susține propunerea PNL pentru președinția CJ Sibiu.

Daniela Cîmpean spune că, odată cu investiții în sistemul sanitar, se va vorbi inevitabil și de creștere economică, cele două aspecte ale vieții sociale fiind în strânsă legătură. ”Un județ cu oameni sănătoși este un județ cu oameni viguroși, energici si muncitori. Investițiile în sănătate favorizează direct creșterea economică”, spune Cîmpean.
În domeniul sanitar, Daniela Cîmpean susține că mai urmărește două probleme deosebit de importante. ”Dorim înființarea Centrului de Permanență integrat serviciului de urgență (cu minim trei medici de familie) care să decongestioneze Unitatea de Primire Urgență și să asigure asistența medicală și după terminarea programului, în cabinetele medicilor de familie și înființarea unui Organism de Lucru în care să fie reprezentate toate spitalele din județ, administrațiile locale de care aparțin pentru o strategie unitară de dezvoltare și de investiții”, mai spune Cîmpean.
Alegerea noului președinte al Consiliului Județean Sibiu va fi făcută de către consilierii județeni, în funcție de rezultatul partidelor din care provin, în urma alegerilor din 5 iunie.Daniela Cimpean si Razvan Pop

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...