PERCHEZIȚII la medici din Sibiu: Reacția conducerii Spitalului de Psihiatrie și a Consiliului Județean!

0 219

psihiatrieConducerea Spitalului de Psihiatrie Sibiu și cea a Consiliului Judetean SIbiu, au oferit un scurt punct de vedere oficial, legat de perchezițiile care au loc marți la mai multe cabinete medicale, printre care și cele de la Psihiatrie.

Președintele Consiliului Județean Sibiu, Constantin Șovăială, a declarat că perchezițiile au loc la Spitalul de Psihiatrie. ”Cadre ale Inspectoratului Județean de Poiliție Sibiu sunt prezente  la Spitalul de Psihiatrie „Gheorghe Preda” din Sibiu pentru a pune în aplicare o ordonanță a unui parchet, care vizează ridicarea anumitor documente având ca obiect studii clinice efectuate de spital”, a spus Constantin Șovăială. Se pare că este vorba de o doctoriță care are și un cabinet medical într-o clinică privată din oraș.
Remintim că nu mai puțin de 26 de percheziții au loc marți la cabinetele unor medici care sunt acuzați de fapte de corupție, luare de mită, abuz în serviciu și fals în înscrisuri oficiale. Printre aceștia se numără și medici din Sibiu. Perchezițiile au loc la spitalul de Psihiatrie din oraș. Citește AICI toate detaliile legat de aceste percheziții!

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.