simulare accident 3

simulare accident 3Doi copii cu vârste de 11 și 13 ani au fost victimele unor accidente avute loc luni pe raza județului Sibiu. O a treia persoană, un pieton”, a fost acroșat de un biciclist care circula pe trotuar în municipiul Sibiu.

Doi minori au suferit răni uşoare în cursul amiezii zilei de ieri, după ce unul dintre ei, în vârstă de 11 ani, domiciliat în loc. Dumbrăveni, în timp ce conducea o bicicletă pe raza oraşului Dumbrăveni, s-a dezechilibrat şi a lovit frontal un autoturism parcat regulamentar.
Al doilea copil, în vârstă de 13 ani, domiciliat în localitatea Buia, s-a accidentat uşor după ce s-a agăţat de un atelaj hipo aflat în mers, s-a dezechilibrat şi a căzut pe partea carosabilă a DJ 141 A, în afara localităţii Buia.
Cei doi copii nu au necesitat internarea în spital, iar poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor în care s-au produs cele două evenimente rutiere.
Al treilea accident rutier s-a produs în jurul orei 18,00, pe raza municipiului Sibiu, pe Bvd. Corneliu Coposu unde un biciclist, sibian, în vârstă de 28 de ani, a circulat pe trotuar şi a acroşat un pieton, tot sibian, în vârstă de 68 de ani, rănit uşor, fără a rămâne internat. Poliţiştii Biroului Rutier Sibiu fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.foto: arhiva

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu