politia filtru

politia filtruDoi tineri cu vârste de 17 și respectiv 20 de ani au fost surprinși în trafic de polițiștii sibieni, că se aflau la volanul unor autoturisme, fără să posede permis de conducere. Cel de 17 ani a fost la un pas să fie victima propriei inconștiențe, mașina sa ieșind de pe carosabil.

În data de 31 mai, în jurul orei 21.00, un minor în vârstă de 17 ani, domiciliat în localitatea Moşna, a condus un autoturism pe strada Principală din localitate şi, din cauza vitezei excesive, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a ieşit în afara părţii carosabile, oprindu-se în şanţul ce margineşte partea dreaptă a drumului.
Conducătorul auto nu a suferit vătămări corporale şi este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere fără permis.

Un alt ”meseriaș” la Sibiu
În data de 1 iunie, în jurul orei 01,30, în municipiul Sibiu, poliţiştii au oprit în trafic un autoturism condus pe strada Rahova de către un sibian în vârstă de 20 de ani. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că şoferul nu deţine permis, motiv pentru care, în prezent, este cercetat penal pentru săvârşirea infracţiunii  de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a avea acest drept.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu