Decizie a magistraților legat de INCOMPATIBILITATEA lui ASTRID FODOR. Ce s-a hotărât joi!

0 328

astrid fodorProcesul primarului interimar la Sibiului, Astrid Fodor  împotriva A.N.I. privind starea de incompatibilitate și-a consumat joi una din cele mai importante părți. Curtea de Apel Alba Iulia a admis contestația depusă de Fodor.

Astăzi, joi, 02.06.2016, în dosarul nr. 59/57/2016, Curtea de Apel Alba Iulia a admis contestaţia formulată de Astrid Fodor Cora în contradictoriu cu Agenţia Naţională de Integritate şi în consecinţă a dispus anularea raportul de evaluare nr. 46810/G/II/18.12.2015 prin care Agenţia Naţională de Integritate constatase starea de incompatibilitate. Hotărârea Curţii de Apel Alba Iulia nu este definitivă, poate fi atacată cu recurs în termen de 15 zile de la comunicare, competenţa soluţionării recursului revenind Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.
Considerentele care au stat la baza acestei sentinţe vor putea fi făcute publice  după ce hotărârea va fi motivată.
Astrid Fodor a depus contestație la Curtea de Apel Alba Iulia în 25 ianuarie 2016. Aceasta a solicitat instanței anularea raportului de evaluare 46810/G/II/18.12.2015 întocmit de Agenţia Naţională de Integritate prin care aceasta a constatat încălcarea regimului juridic al incompatibilităţii de către Astrid Fodor Cora (în perioada 27.09.2012-03.07.2014, în care a deţinut simultan funcţia de Viceprimar al Municipiului Sibiu şi membru în Consiliul de administraţie la două unităţi de învăţământ din Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.