fbpx
Ora de Sibiu
Știri in direct

Decizie a magistraților legat de INCOMPATIBILITATEA lui ASTRID FODOR. Ce s-a hotărât joi!

287

astrid fodorProcesul primarului interimar la Sibiului, Astrid Fodor  împotriva A.N.I. privind starea de incompatibilitate și-a consumat joi una din cele mai importante părți. Curtea de Apel Alba Iulia a admis contestația depusă de Fodor.

Astăzi, joi, 02.06.2016, în dosarul nr. 59/57/2016, Curtea de Apel Alba Iulia a admis contestaţia formulată de Astrid Fodor Cora în contradictoriu cu Agenţia Naţională de Integritate şi în consecinţă a dispus anularea raportul de evaluare nr. 46810/G/II/18.12.2015 prin care Agenţia Naţională de Integritate constatase starea de incompatibilitate. Hotărârea Curţii de Apel Alba Iulia nu este definitivă, poate fi atacată cu recurs în termen de 15 zile de la comunicare, competenţa soluţionării recursului revenind Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.
Considerentele care au stat la baza acestei sentinţe vor putea fi făcute publice  după ce hotărârea va fi motivată.
Astrid Fodor a depus contestație la Curtea de Apel Alba Iulia în 25 ianuarie 2016. Aceasta a solicitat instanței anularea raportului de evaluare 46810/G/II/18.12.2015 întocmit de Agenţia Naţională de Integritate prin care aceasta a constatat încălcarea regimului juridic al incompatibilităţii de către Astrid Fodor Cora (în perioada 27.09.2012-03.07.2014, în care a deţinut simultan funcţia de Viceprimar al Municipiului Sibiu şi membru în Consiliul de administraţie la două unităţi de învăţământ din Sibiu.

Primește titlurile instant

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosim cookie-uri pe site-ul nostru pentru a putea colecta si folosi date ce ne ajuta sa personalizam continutul si reclamele afisate, pentru a oferi utilizatorilor functionalitati integrate cu platformele social media si pentru a analiza traficul pe site. Impartasim informatiile privind modul in care utilizatorii folosesc site-ul cu partenerii nostri care utilizeaza de asemenea tehnologii online, precum cookies, pentru a colecta si folosi date personale pentru a personalize continutul si reclamele afisate, pentru a oferi utilizatorilor functionalitati integrate cu platformele social media si pentru a analiza traficul pe site si pe intreg internetul. Poti oricand sa te razgandesti si sa iti revizuiesti alegerea. Accept Detalii

Loading...