Veste bună pentru sibieni. Primăria a contractat serviciile de dezinsecție și deratizare!

0 219

dezinsectiePrimăria Sibiu a încheiat contractul pentru asigurarea serviciilor de dezinsecție în parcurile și zonele verzi de pe domeniul public al municipiului Sibiu, precum și un contract pentru deratizare.

Contractul pentru dezinsecția parcurilor și zonelor verzi a fost semnat cu firma S.C. D.D. CHIM SRL din Deva, acesta fiind valabil până la sfârșitul lunii octombrie 2016. În baza acestui contract, în luna iunie se va efectua dezinsecția împotrivă căpușelor și țânțarilor, în luna august se va repeta procedura împotriva căpușelor, iar în luna septembrie se vor împrăștia din nou substanțe împotriva țânțarilor. Valoarea contractului este de 126.720 lei.
”Precizăm că pe tot parcursul sezonului cald serviciul de specialitate din cadrul Primăriei Sibiu va continua cosirea ierbii ca măsură menită să oprească dezvoltarea excesivă a căpușelor”, spune Mirela Gligore, de la Biroul de Presă al Primăriei Sibiu.
Contractul pentru asigurarea serviciilor de deratizare a fost semnat cu aceeași firmă, la un preț de 98.000 de lei. Raticidele vor fi amplasate în teren în luna iunie, acțiune ce va fi repetată în lunile septembrie – octombrie, în funcție de condițiile meteo.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.