Vicepreședinte PNL Sibiu propus pentru excludere din partid

0 238

ilie stoicaPrim-vicepreședinte coordonator PNL,Mircea Cazan, a anunțat joi că vicepreședintele PNL Ilie Stoica, va fi exclus din partid pentru că a subminat activitatea filialei din Avrig a acestei formațiuni politice.

”PNL și-a asumat candidați integri, profesioniști și implicați. Echipa PNL Sibiu și-a asumat să respecte cetățeanul prin prezentarea în alegerile locale cu un comportament decent și responsabil.
Forța politică a PNL vine din unitate. Ca urmare, orice membru care nu respectă cetățeanul, care nu respectă criteriile de integritate, NU poate fi membru al echipei PNL”, spune Mircea Cazan. Acesta spune că totul se datorează lui Ikie Stoica, cel care ar fi subminat activitatea filialei Avrig a partidului. În consecință acesta va fi exclus din partid. ”În PNL Avrig s-a creat o tensiune în detrimentul unității echipei și misiunii PNL în interes public. De aceea, echipa de campanie a PNL Sibiu propune pentru excludere pe vicepreședintele Ilie Stoica. Acesta, în mod continuu, a încălcat principiile și criteriile PNL, a subminat unitatea echipei și activitatea ei în slujba cetățenilor din Avrig”, mai spune Cazan.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...