Poftiți la #minor la Teatrul Radu Stanca din Sibiu. Se joacă în premieră în acest weekend!

0 264

minor (foto Radu Nechit) (32)După succesul și impactul spectacolului „Antisocial”, Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu în co-producție cu Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu continuă explorarea proceselor educaționale în varii forme și lansează o nouă provocare în rândul spectatorilor. Avanpremiera spectacolului #minor va avea loc sâmbătă, 4 iunie 2016, de la ora 19:00, pe scena TNRS.

„Unde dă tata crește?” „Bătaia e ruptă din rai?” „Eu te-am făcut eu te omor?” Care sunt metodele educaționale pentru creșterea unui tânăr adult în România anului 2016? Cine educă adulții în a pregăti viitori adulți? #minor este analiza unui context social și politic în care pasarea responsabilității și utilizarea cazurilor particulare pentru crearea unor platforme de manipulare sunt scopuri în sine. Trăim într-o societate în care găsirea unui vinovat, un celălalt de acuzat e soluția oricărei probleme. Lipsa de dialog, a conștientizării și a responsabilității sunt aspecte devenite banale. Infantilizarea, această atitudine transformată în mentalitate, aplicată majorității tinerilor adulți ca metodă educativă poate construi o societate din care am vrea să facem parte?
7 ani de@casă. Comment 1: Educația se face și cu *&@&Q#^ și cu 8==0—. Comment 2: neaprobat de moderator. Comment 3: deci eu dac-aș fi părinte ași %$@%! și să vadă atunci *&@^#^&! Comment 4: Ar trebui să existe o școală a părinților, să învețe părinții să fie părinți, nu știu să vorbească să se exprime să-și exprime sentimentele, le e rușine, rușine, e de rușine să zici îmi pare rău, mulțumesc, scuze… nu mai zic de i <3 u… Vreau o școală pentru părinți. Comment 5: Mai ducețivă și %@ !&%^ ^*@ cu toate occidentalizmele voastre. &^@#!
#minor este un proiect de artă activă care combină tehnici de devising, teatru documentar și observațional, explorând noi tipuri de teatralitate și structuri dramatice.
După succesul și impactul spectacolului „Antisocial”, Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu în co-producție cu Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu continuă explorarea proceselor educaționale în varii forme și lansează o nouă provocare în rândul spectatorilor. Avanpremiera spectacolului #minor va avea loc sâmbătă, 4 iunie 2016, de la ora 19:00, pe scena TNRS.
Producția constituie partea a doua a trilogiei CâtDeDeparteSuntemDePeșterileDinCareAmIeșit? A treia parte va fi produsă în primăvara anului viitor, urmând ca în cadrul Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu 2017 să fie prezentată întreaga trilogie.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.