fbpx

FOTO – Președintele Consiliului Județean Sibiu, cel mai matinal votant

0 220

sovaiala la vot 2Constantin Șovăială, vicepreședintele cu atribuții de președinte al Consiliului Județean Sibiu, a votat duminică, 5 iunie 2016, ora 7, la Școala din comuna Șelimbăr.

După exercitarea dreptului de vot, Constantin Șovăială a declarat:

VEZI ȘI: VIDEO FOTO: ALEGERI LOCALE SIBIU 2016 – Declarațiile principalilor candidați la Primăriile Sibiu și Șelimbăr precum și Consiliul Județean la ieșirea de la urne. A votat și Carmen Iohannis!
”În primul rând, am votat pentru schimbare, pentru respectarea legii, pentru ca nimeni să nu fie mai presus de lege, atât la Primăria Șelimbăr, cât și la Consiliul Județean Sibiu. De asemenea, am votat pentru transparență în administrație, pentru ca oamenii să știe ce face primarul, ce face președintele Consiliului Județean și ce fac consilierii locali și județeni, să știe pe ce se cheltuiesc banii publici.sovaiala la vot
Mi-am îndreptat votul spre candidații care garantează un tratament egal al oamenilor, indiferent că sunt bogați sau săraci, cu multe studii sau mai puțin instruiți, indiferent de preferințele politice pe care le au. Cred că aleșii locali și județeni trebuie să fie conducători demni și echidistanți și să urmărească doar binele comunității, binele cetățeanului.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.