FOTO – Raluca Turcan a mers prima la urne. Ce a declarat liderul PNL Sibiu după votare!

0 591

raluca turcan votLiderul liberalilor sibieni a mers dis de dimineață să își exprime dreptul la vot. Însoțită de staful de campanie al PNL Sibiu, Raluca Turcan a votat la ora 8.00.

Raluca Turcan, deputat de Sibiu şi preşedinte al organizaţiei judeţene a liberalilor, a declarat, la ieşirea de la urne, că speră ca lumea să pună preţ pe muncă şi integritate, anunta mediafax.ro. „Sper că lumea va pune preţ pe muncă, pe implicare, pe integritate şi sper ca la finalul alegerilor din 2016 să se simtă rezultatul alegerii românilor în bunăstarea cetăţenilor acestei ţări”, a declarat Raluca Turcan la ieşirea de la urne.

VEZI ȘI: VIDEO FOTO: ALEGERI LOCALE SIBIU 2016 – Declarațiile principalilor candidați la Primăriile Sibiu și Șelimbăr precum și Consiliul Județean la ieșirea de la urne. A votat și Carmen Iohannis!
Întrebată dacă este optimistă în ceea ce priveşte prezenţa la urne, Turcan a răspus că speră ca sibienii să înţeleagă importanţa exercitării votului lor.
“Sibiul nu a excelat niciodată în ceea ce priveşte prezenţa la vot, de aceea sper să înţeleagă că e foarte important să meargă la vot, să-şi exercite dreptul de vot, pentru că o zi de vot marchează conducerea locală şi judeţeană pentru patru ani de zile”, a afirmat Raluca Turcan.
În judeţul Sibiu, aproape 377.000 de persoane sunt aşteptate la urne, pentru care au fost tipărite peste 1,2 milioane de buletine de vot. În Sibiu sunt organizate 370 de secţii de votare.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.