Independentul Marius Grecu este noul primar la Șelimbăr

0 701

marius grecuPotrivit numărătorilor paralele, la Șelimbăr, noul primar ales este Marius Grecu. Acesta a avut peste 2000 de voturi, în timp ce candidatul de pe locul 2, a strâns aproximativ 1000 de voturi.

Marius Grecu, 37 de ani, a fost în ultimii opt ani viceprimarul celei mai bogate comune din România. Înainte de a fi viceprimar a lucrat tot în Primăria Şelimbăr ca şi inspector de specialitate, iar înainte de asta a fost referent în cadrul instituţiei.

Grecu vrea să implementeze un sistem de plată online a taxelor şi impozitelor, să înfiinţeze un after school în parteneriat cu Biserica Ortodoxă şi vrea program prelungit la grădiniţa din Veştem. Pe termen lung lung își propune proiecte legate de noul PUG al comunei, realizarea Cadastrului general al comunei, continuarea lucrărilor de infrastructură stradală a rețelelor de apă și canalizare și finalizarea unui parteneriat cu Animal Life în scopul găsirii unei soluții ”umane” pentru rezolvarea problemei câinilor fără stăpân.

”Dragi locuitori ai Comunei Şelimbăr, vă mulţumesc pentru încrederea pe care mi-aţi arătat-o, şi mi-aţi demonstrat-o prin votul vostru. Vreau să vă spun că v-am simţit aproape în această perioadă. Voi aţi fost cei care mi-aţi dat forţă şi putere să merg mai departe! Dacă până astăzi am fost viceprimarul vostru, de astăzi sunt PRIMARUL vostru, un primar aşa cum vă doriţi! Vă mulţumesc! Sărbătorim victoria împreună!”, a spus Grecu imediat după aflarea rezultatului numărătorii paralele a voturilor.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.