Mesaj de la primarul Astrid Fodor pentru cei care i-au dat votul duminică. Ce le transmite!

0 329

fodor fotoNoul primar al Sibiului, Astrid Fodor, a transmis luni după amiază un mesaj de mulțumire sibienilor ce i-au dat pe 5 iunie un vot de încredere. Fodor anunță oficial că ”Primăria Sibiu se deschide spre comunitate”.

Iată mesajul transmis luni de Astrid Fodor:
Mulţumesc sibienilor pentru acest vot de încredere. Este o onoare pentru mine şi pentru colegii din Forumul Democrat al Germanilor din România să continuăm alături de Sibiu, investiţi cu încrederea unei comunităţi puternice, care ştie ce vrea. Spre deosebire de multe oraşe din ţară, Sibiul nu îşi caută acum identitatea şi drumul spre dezvoltare, ci are direcţia bine stabilită şi are ambiţii mari. Oraşul are un întreg portofoliu de proiecte şi sunt bucuroasă că pot contribui la realizarea acestora, împreună cu Consiliul Local şi bineînţeles  cu sprijinul echipei din Primăria Sibiu şi din Serviciile Publice.

VIDEO – FDGR confirmă alianța cu PNL la Consiliul Județean si Primăria Sibiu. Detaliile pactului!
Proiectele din platforma mea electorală nu vor rămâne doar promisiuni de campanie, ci le voi implementa punct cu punct, pe termen scurt, mediu şi lung. Cunosc foarte bine priorităţile oraşului şi spun acest lucru pentru că platforma mea de  proiecte am alcătuit-o împreună cu dumneavoastă, sibienii. Prin votul dumneavoastră ne-aţi responsabilizat să continuăm investiţiile în infrastructură, în şcoli şi în sănătate, dar şi în cultură, sport şi agrement. Sunt pregătită ca în următorii patru ani să implementăm  proiecte importante pentru oraş şi de aceea vă mulţumesc pentru încrederea acordată prin vot.

VIDEO – PNL a anuntat ca Daniela Cimpean o sa fie viitorul presedinte al Consiliului Judetean Sibiu. Se face alianta cu FDGR!
Un obiectiv important pentru mine îl anunţ de pe acum: Primăria Sibiu se deschide spre comunitate. Invit ONG-urile, asociaţiile comunitare şi pe toţi cetăţeni să ne fie alături în toate aceste proiecte, sesizându-ne problemele, dar sprijinindu-ne şi în găsirea soluţiilor. Aşa cum am afirmat în campanie, doresc să am în comunitatea sibiană nu doar beneficiarul serviciilor prestate, ci partenerul cu care ducem Sibiul mai departe.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...