VIDEO – Președintele FDGR după ce s-au câștigat alegerile la Sibiu: Acest lucru ne onorează!

0 247

PORR FDGRPaul Porr a transmis luni dimineață prin intermediul unui comunicat de presă mulțumiri celor care au votat FDGR la alegerile locale de duminică. FDGR are o conferință de presă azi de la 17.00, conferință ce va fi în direct pe Ora de Sibiu.

Paul Porr și-a arătat satisfacția pentru faptul că FDGR-ul a câștigat atât funcția de primar al Sibiului prin Astrid Fodor, cât și majoritatea în Consiliul Local din capitala județului.
Alegeri Locale 2016 – REZULTATE FINALE pe municipiul Sibiu. PSD-ul a luat fața PNL-ului în Consiliul Local!
Prima declarație a lui Astrid Fodor ca primar de Sibiu, după câștigarea alegerilor
”Doresc să mulţumesc tuturor cetăţenilor ţării noastre care au fost ieri la vot şi care au văzut în acest gest nu doar un drept fundamental, ci, totodată, o obligaţie morală faţă de comunitate. Doresc să mulţumesc, în numele colegilor din F.D.G.R., în special celor care au votat listele F.D.G.R. Acest lucru ne onorează în mod deosebit şi ne simţim obligaţi în a transpune în realitate năzuinţele alegătorilor. Doresc să mulţumesc călduros echipei noastre care a dus greul campaniei, cât şi prietenilor şi simpatizanţilor F.D.G.R. care ne-au sprijinit sub o formă sau alta. Îi felicit pe cei aleşi şi le doresc în mandatul care va începe spirit civic, corectitudine şi transparenţă faţă de cetăţenii care i-au ales”, a declarat Porr.

CITEȘTE ȘI: Lista finală a primarilor aleși în județul Sibiu. PNL are 32, PSD 26 și ALDE 4. Cine sunt aceștia!
Acesta a anticipat încă de noaptea trecută victoria FDGR la Sibiu. Iată mai jos ce a declarat aseară la două ore după închiderea urnelor de vot.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.