Agentul ”filmează tot” reclamat la POLIȚIE. Două plângeri depuse la IPJ Sibiu!

1.256

RADUINEA POZAPolițistul sibian care produce cea mai mare vâlvă în mediul on-line prin acțiunile sale din ultima vreme, are probleme. Luni s-a depus o plângere împotriva sa, iar marți fostul arbitru Laszlo Sajtos a depus și el o reclamație împotriva lui Marian Răduinea.

Polițistul care face vâlvă în ultimele săptămâni prin dezvăluirile făcute și ajunse la ”urechile” mass-mediei locale și naționale, are oficial două plângeri depuse pe numele său la Inspectoratul Județean de Poliție Sibiu.
Marian Răduinea a fost reclamat luni dimineață de o femeie din Sibiu, iar marți în jurul orei 11.00, fostul arbitru internațional de fotbal, Laszlo Sajtos, a depus și el o plângere la registratură la IPJ Sibiu. Ambele plângeri fac acum obiectul unor reclamații care cel mai probabil vor duce la efectuarea unor anchete în cazul agentului de poliție care filmează aproape non-stop tot ce se întâmplă atunci când este de serviciu. ”A fost depusă o plângere ieri, iar astăzi a mai fost depusă încă una. Ea va fi transmisă către șeful IPJ Sibiu care va pune o rezoluție pe ea pentru efectuarea de verificări. După verificări se va decide dacă plângerile respective fac obiectul unor cercetări penale sau disciplinare”, a explicat Luciana Balteș, pentru Ora de Sibiu.

CITEȘTE ȘI: Poliţistul Marian Răduinea implicat într-un nou scandal la Sibiu. S-a luat la harță cu fostul arbitru Laszlo Sajtos. S-a lăsat cu amenzi şi plângeri!
Reamintim că Marian Răduinea a fost implicat mai întâi într-un scandal cu unul dintre colegii săi, iar în weekend a avut o dispută în cartierul Ștrand cu fostul arbitru Laszlo Sajtos.

VEZI ȘI: VIDEO – RĂZBOI ÎN POLIȚIE la Sibiu. Polițiști trași pe dreapta și amendați de polițiști: ”ȘEFU M-A PUS!”
Surse de încredere au declarat pentru Ora de Sibiu că agentul Marian Răduinea face obiectul unei anchete interne și ar fi fost chemat la Inspectoratul General al Poliției Române, acolo unde el a fost de altfel audiat în legătură cu mai multe sesizări făcute atât de el cât și împotriva lui.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.