FOTO Prim-ministrul landului Hessen, în vizită la Primăria Sibiu

197

fodorPrimarul interimar Astrid Fodor a primit sâmbătă, 4 iunie, vizita unei delegații condusă de prim-ministrul landului Hessen din Germania, domnul Volker Bouffier.

Din delegație au făcut parte președintele Parlamentului acestui land, domnul Norbert Kartmann și alți politicieni și oameni de administrație germani. Consulul Germaniei la Sibiu, doamna Judith Urban și deputatul Ovidiu Ganț au însoțit oaspeții în această întrevedere.
“Vizita a fost una onorantă și importantă pentru oraș, o ocazie foarte bună de a prezenta atuurile Sibiului în scopul atragerii de noi investitori și formării de noi legături. Am discutat despre mediul economic și despre relația pe care comunitatea a format-o cu investitorii existenți, o colaborare benefică pentru ambele părți. În ceea ce privește resursa umană, am arătat preocuparea noastră pentru a forma forță de muncă bine calificată, pe de o parte prin învățământul în sistem dual pe care dorim să îl extindem, pe de altă parte învățământul tehnic universitar care generează în fiecare an promoții de peste 900 de absolvenți în diverse specializări. Am atins în discuții și învățământul în limba germană, foarte bine reprezentat în Sibiu, dar și teme de politică internă și locală”,spune Astrid Fodor, primarul interimar al municipiului Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.