LIVE VIDEO EURO 2016 – Atmosfera din Paris dinaintea și din timpul meciului FRANȚA – ROMÂNIA! TRANSMITEM ÎN DIRECT!

630

suporteri romania 6

Vineri 10 iunie începe la Paris Campionatul European de Fotbal. După 8 ani de secetă naționala României participă la turneul final și joacă în premieră în meciul de deschidere chiar cu Franța. Ora de Sibiu vă oferă imagini în direct din capitala Franței în ziua meciului. Trimisul nostru special la Paris vă conectează la atmosfera de la EURO 2016!

Peste 30.000 de români sunt așteptați să fie prezenți în tribune la meciul de deschidere de la EURO 2016. România și Franța vor juca meciul de deschidere la EURO 2016, vineri, de la 22,00 (ora României), pe Stade de France din Saint-Denis. Este pentru prima dată când naționala noastră joacă în meciul de deschidere al unei competiții de o așa amploare.
Către Paris au plecat în ultimele zile zeci de mii de români, iar printre aceștia se află și sute de sibieni care vor încuraja România din tribune.

Ora de Sibiu va oferi detalii în direct de la Paris, grație transmisiilor video live, fotografiilor și articolelor transmise de la fața locului de corespondentul nostru la fața locului, jurnalistul Dragoș Popescu. Vom încerca să vă arătăm cum trăiesc fanii români experiența EURO 2016 și cum susțin aceștia echipa națională. Joi, vineri și sâmbătă vă vom ține la curent cu tot ce se întâmplă în capitala Franței la EURO 2016. Transmisiile video vor avea loc pe PAGINA DE FACEBOOK ORA DE SIBIU si pe oradesibiu.ro.stad de frace

stad de france

stadion 2

stadion 3

stadion 4

stadion 5

stadion 6

stadion 7

stadion de france

stadion franta

VEZI AICI TRANSMISIILE LIVE DE LA EURO 2016 DIN PARIS!

Suporterii români vor avea pentru prima oară în istoria participărilor echipei naționale de fotbal la turneele finale un sector propriu în cadrul Fanzone-ului de lângă Turnul Eiffel din Paris, loc unde aceștia vor putea urmări pe un ecran gigantic partidele de la EURO 2016. Ora de Sibiu va fi și acolo și va transmite imagini video în direct!
Echipa națională de fotbal a României, calificată la un turneu final după opt ani, va juca meciul de deschidere la EURO 2016, contra Franței, echipa gazdă (10 iunie, ora 22,00, Stade de France). România va mai întâlni în Grupa A reprezentativele Elveției (15 iunie) și Albaniei (19 iunie).Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.