Veste bună pentru locuitorii din cartierul Lazaret. Se modernizează una dintre cele mai importante străzi!

274

strada ecaterina vargaMunicipalitatea sibiană anunță că o stradă importantă din cartierul Lazaret, va intra în reparații capitale. Astfel strada Ecaterina Varga intră în modernizare în perioada următoare.

O nouă stradă din cartierul Lazaret va intra în modernizare: strada Ecaterina Varga. Primăria Sibiu a încheiat miercuri, 8 iunie, contractul pentru reabilitarea acestei străzi de pământ, în urma unei proceduri de achiziție în cadrul căreia au depus oferte șase firme. Contractul a fost semnat cu S.C. Intralpin S.R.L. (Hunedoara) la o valoare de 940.800 lei.
“Modernizarea străzilor de pământ continuă și din bugetul local, dar marea majoritate a acestora le vom reabilita din fondurile împrumutului pe care l-am contractat de la Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare. În următoarele săptămâni vom contracta deja lucrările pentru 32 de străzi de pământ”, spune Astrid Fodor, primarul interimar al municipiului Sibiu.
În termen de patru luni se vor amenaja trotuarele și carosabilul străzii Ecaterina Varga, iar iluminatul public va fi modernizat. Reamintim faptul că pe această stradă rețelele de apă, canalizare și gaz au fost deja înnoite.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.